Heerlijke smaken in de brasserie van Koekelare
Voor de suggesties volgt brasserie Eethuis De Hertog van Arenberg graag de seizoenen. Deze suggesties worden geregeld gewisseld zodat u doorlopend het beste van ieder seizoen op uw bord krijgt. Reserveer dus zeker uw tafel in Koekelare en ontdek wat de chef en zijn team u met veel vakkennis voorschotelen.
Asperges en mosselen
Sommige producten zitten boordenvol smaak tijdens een bepaalde periode in het jaar. Naar deze volle smaken gaat de brasserie uit Koekelare altijd naar op zoek. Geniet van de echte Belgische asperges tijdens het voorjaar of van de dagverse Zeeuwse mosselen tijdens de zomermaanden. Ze worden in diverse bereidingen aangeboden.
Productkennis
Het werken met seizoensgebonden ingrediënten betekent dat Eethuis De Hertog van Arenberg garant staat voor een hoogstaande productkennis. Informeer u dus gerust bij de gastvrije uitbaters Jurgen Vanden Bussche en Stefaan Deroo wanneer u bijkomende vragen heeft over de suggesties van het moment.
De klassiekers
Uiteraard kiest u naast de suggesties uit de klassiekers op de menukaart tijdens het uit eten. Proef de specialiteiten van het huis. Het gaat onder andere om côte à l’os, steak, scampi’s, zalm, salades, huisgemaakte kroketten, verse wafels en pannenkoeken. Wanneer u de feestzaal huurt, kunnen al deze gerechten ook voor u en uw gasten bereid worden.
Contact
Telefoneer vandaag nog om uw tafel te reserveren bij Eethuis De Hertog van Arenberg. Na de klantvriendelijke ontvangst proeft u de heerlijke smaken. Heeft u binnenkort iets te vieren? Aarzel geen moment om de feestzaal te huren voor een aangename tijd met uw familie of vrienden.