Eethuis De Hertog van Arenberg

Koekelare
Moerestraat 1 - Tel : 051 58 90 11 - Gsm : 0479 26 45 17
jurgen_vdbe@hotmail.com - BTW BE0825 544 432

Ma - Zo  :   11u00 - ...
Wo - Do :   gesloten
Di               :   08u30 - ...

Eethuis De Hertog van Arenberg in Koekelare

Jurgen Vanden Bussche en Stefaan Deroo heten u van harte welkom in brasserie-eethuis in de Moerestraat in Koekelare, gelegen tussen Roeselare en Oostende. Wie van lekkere vleesgerechten en dagelijks verse vis houdt, is hier helemaal aan het juiste adres.

Een rijke geschiedenis

Acht jaar geleden werden Jurgen en Stefaan de nieuwe uitbaters van het befaamde eethuis met rijke geschiedenis die teruggaat tot 1635. Jurgen zorgt voor een warm onthaal van de klanten, terwijl Stefaan en Michael aan het kookfornuis een grote keuze aan gerechten tevoorschijn tovert. Bekijk alvast enkele foto’s om de aangename sfeer te proeven.

Menu en suggesties

Ontdek ons menu en de vele smakelijke gerechten en specialiteiten die we voor jong en oud in de keuken bereiden. In De Hertog van Arenberg kunt u bijvoorbeeld genieten van onder meer onze befaamde côte à l’os, steak, scampi’s, zalm, salades, huisgemaakte kroketten en vers bereide wafels en pannenkoeken. Elk seizoen staan er bovendien suggesties op de kaart, zoals Belgische asperges of verse Zeeuwse mosselen.

Feestzaal

Voor feesten, verjaardagen, huwelijken, recepties of rouwmaaltijden heeft De Hertog van Arenberg een mooie feestzaal op de eerste verdieping. Lekker buiten tafelen is eveneens mogelijk op ons gezelig en sfeervol binnenterras. In het kleine zaaltje achteraan zijn tal van schilderijen te bewonderen van de Hovaeremolen.

Wilt u meer informatie, reserveren of bestellen? Aarzel niet ons te contacteren! Wij serveren u graag een feestelijke avond in een sfeervolle ambiance. Graag tot binnenkort in ons eethuis in Koekelare, eet smakelijk!